Over Het nieuwe Gemeentewegendecreet: Weg met grote problemen door kleine wegen?

Het nieuwe Gemeentewegendecreet: Weg met grote problemen door kleine wegen?

Wie betrokken is bij verkavelingen of bouwprojecten weet dat de aanwezigheid van een buurtweg of de aanleg van een nieuwe weg voor grote problemen kan zorgen en projecten volledig kan lamleggen. Denk maar aan het Eurostadion. Even talrijk zijn de gevallen waarbij een ontwikkelaar een verkaveling of bouwproject wil realiseren met nieuwe wegenis, maar het gemeentebestuur de projectzone onbebouwd wenst te houden. Als de gemeenteraad de wegenis weigert goed te keuren, zit het project muurvast. Conflicten doen zich eveneens voor waar een grondeigenaar een buurtweg eenzijdig afsluit, terwijl de gemeente de openstelling ervan eist ten voordele van het gemeentelijke trage wegennet. Het nieuwe Gemeentewegendecreet beoogt deze en andere problemen op te lossen, binnen een nieuw algemeen kader dat geldt voor alle gemeentewegen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Schrijf je snel in

  •  150,00 € (excl BTW),  volledig aanvaard voor subsidie KMOp

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor LDR. Voor deze opleiding kan u gebruik maken van 30 tot 40% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. (3,5u)

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

2Mpact beschikt over de KMO-portefeuille-erkenning (nr. DV.O207084) voor het organiseren van opleidingen van organisaties.

Close