Wat als wij nu eens het ondersteunende werk voor uw (leden-)vereniging of community deden? Dat creëert ruimte en energie voor andere opdrachten en uitdagingen!

Benieuwd naar de werking en tarieven bij 2Mpact?

Ons nieuws

Publicatie particuliere fondsenwerving bij Belgische non-profitorganisaties

Fundraisers Alliance Belgium (FAB vzw)en HOGENT stellen met trots het eindresultaat voor van het onderzoek 'particuliere fondsenwerving bij Belgische non-profitorganisaties'.

Dankzij de deelnemende fondsenwervers kregen ze inzicht in hoe Belgische organisaties te werk gaan, waar fondsenwervers tegenaan lopen, welke kanalen ze gebruiken, welke kansen ze zien, ...

Dit alles werd gebundeld in een boek, gespekt met tips en inspirerende voorbeelden uit de literatuur en praktijk. Aan dit resultaat werkten een aantal 2Mpact collega's mee!

Naar de publicatie 'particuliere fondsenwerving door Belgische non-profitorganisaties' 

Ons team

Een veelzijdig team van verenigingsprofessionals staat klaar om uw organisatie te ondersteunen, zowel voor langere trajecten maar ook voor korte, duidelijk afgelijnde opdrachten (bv. omwille van het tijdelijk wegvallen van iemand of omdat er een tandje bijgestoken moet worden).

We kunnen hiervoor beroep doen op de specialisaties van onze professionals op het vlak van communicatie (bv. schrijven van artikels, het verzorgen van een newsletter,…), van organisatie van opleidingen (bv. de organisatie van een opleidingstraject waarbij we de kmo-portefeuille kunnen inschakelen) of de ondersteuning op het vlak van het ledenbeheer (bv. CRM-onderhoud, enquêtering, enz.).

Naast operationele medewerkers kunnen we ook een verenigingsmanager inzetten die de coördinatie van uw organisatie op zich neemt. Benieuwd naar ons team?

Onze aanpak

Leestip voor 2022

Als verenigingsmanagementbureau gelooft 2Mpact er heel sterk in dat er nog heel wat kennis en ervaringen te delen is onder al wie in ledenorganisaties aan de slag is. De ondersteuning van BSAE als partner is dan ook heel evident.

Maar ook binnen 2Mpact staat levenslang leren hoog aangeschreven en wordt er aan intervisie gedaan. Medewerkers worden geacht jaarlijks minstens BSAE CAP te bereiken. Daarnaast wil 2Mpact ook actief meehelpen vorm geven aan het geheel van inzichten, content, best practices van de verenigingssector.

Marc Mestdagh (ceo van 2Mpact) neemt dan ook heel regelmatig de pen in de hand. De afgelopen 6 jaar alleen al leverde dat 130 artikels (300 blzn.) op over verenigingsmanagement in de breedste zin van het woord. Geen enkel thema waar je als professional in een ledenorganisatie mee geconfronteerd kan worden is onaangeraakt gebleven.

Raadpleeg de artikels in één van de 6 jaarbundels of via de zoekfunctie op de website.

2Mpact hanteert een flexibele, modulaire en praktijkgerichte aanpak op maat van de federatie, beroepsvereniging, sectororganisatie of ledenvereniging.

Meer over 2Mpact

2Mpact nv
(ONr: BE 0472 134 137)
Kerkstraat 108
B-9050 Gentbrugge
T 09 233 48 66
info@2mpact.be
www.2mpact.be

Close