Wat als wij nu eens het ondersteunende werk voor uw (leden-)vereniging of community deden? Dat creëert ruimte en energie voor andere opdrachten en uitdagingen!

Benieuwd naar de werking en tarieven bij 2Mpact?

Ons nieuws

Postgraduaat Fondsenwerving start in september 2024

HOGENT werkte samen met Fundraisers Belgium de unieke eenjarige postgraduaatsopleiding Fondsenwerving uit. Deze zal van start gaan in september 2024 en zal de studenten de nodige skills aanleren om de fondsenwerver van morgen te worden.

Het postgraduaat komt er als antwoord op de grote vraag naar professioneel opgeleide fondsenwervers. Op dit moment is er in België geen enkele opleiding die deze competenties aanleert en daarom willen HOGENT en Fundraisers Belgium dit hiaat dichten.  

Het eenjarig postgraduaat richt zich op mensen die een allesomvattende opleiding fondsenwerving willen om zo op een strategische en professionele manier de fondsenwerving in een organisatie te kunnen aanpakken. Dit kunnen pas afgestudeerde studenten uit uiteenlopende richtingen zijn, maar ook mensen die reeds in het werkveld staan.

Aan deze realisatie werkten een aantal 2Mpact collega’s mee. Opleiding staat dan ook in ons dienstenaanbod centraal.

Lees er meer over de website van Fundraisers Belgium

 

Succesvol meerdaags internationaal congres

De week van 14 mei 2024 organiseerde 2Mpact met trots het 25ste internationale congres voor de European Biosafety Association (EBSA) in Vestar in de bruisende stad Antwerpen.

Naar jaarlijkse traditie organiseerden we een vierdaags evenement voor bioveiligheidsprofessionals uit heel de wereld. Dit vindt elk jaar plaats in een andere Europese stad.

De eerste twee dagen waren gevuld met intensieve trainingssessies voor meer dan 178 deelnemers. Met de openingsreceptie op woensdagavond werd het tweedaagse congres ingeluid, vol met keynote presentaties en diverse breakout sessies en meer dan 320 deelnemers.

Onder de deskundige begeleiding van Jurgen Plyson, verenigingsmanager van EBSA bij 2Mpact, en de toegewijde ondersteuning van het 2Mpact-team was het evenement in goede banen geleid met voldoende aandacht voor zowel instructeurs, sprekers als deelnemers.

Netwerkmogelijkheden waren er in overvloed! Naast de receptie genoten de deelnemers van een stadstour en een heerlijk congresdiner.

We zijn trots om zulke betekenisvolle connecties en leerervaringen binnen de bioveiligheidsgemeenschap te kunnen faciliteren.

Nieuwsgierig hoe dat eruit zag?

Ons team

Een veelzijdig team van verenigingsprofessionals staat klaar om uw organisatie te ondersteunen, zowel voor langere trajecten maar ook voor korte, duidelijk afgelijnde opdrachten (bv. omwille van het tijdelijk wegvallen van iemand of omdat er een tandje bijgestoken moet worden).

We kunnen hiervoor beroep doen op de specialisaties van onze professionals op het vlak van communicatie (bv. schrijven van artikels, het verzorgen van een newsletter,…), van organisatie van opleidingen (bv. de organisatie van een opleidingstraject waarbij we de kmo-portefeuille kunnen inschakelen) of de ondersteuning op het vlak van het ledenbeheer (bv. CRM-onderhoud, enquêtering, enz.).

Naast operationele medewerkers kunnen we ook een verenigingsmanager inzetten die de coördinatie van uw organisatie op zich neemt. Benieuwd naar ons team?

Vacature: Coördinator bij VMX vzw

VMx vzw is de beroepsvereniging voor milieuprofessionals in Vlaanderen. VMx ondersteunt de milieuprofessional door belangenbehartiging, kennisdeling, permanente vorming en netwerking aan te bieden.

Als coördinator bij VMx vzw zal je een sleutelrol spelen in het ondersteunen van milieuprofesssionals. Je vormt een sterke tandem met de inhoudelijke medewerker van VMx met wie je samen rapporteert aan het bestuursorgaan.

Naar de vacature voor meer informatie.

2Mpact hanteert een flexibele, modulaire en praktijkgerichte aanpak op maat van de federatie, beroepsvereniging, sectororganisatie of ledenvereniging.

Meer over 2Mpact

2Mpact nv
(ONr: BE 0472 134 137)
Kerkstraat 108
B-9050 Gentbrugge
T 09 233 48 66
info@2mpact.be
www.2mpact.be

Close