Wat als wij nu eens het ondersteunende werk voor uw (leden-)vereniging of community deden? Dat creëert ruimte en energie voor andere opdrachten en uitdagingen!

Benieuwd naar de werking en tarieven bij 2Mpact?

Ons nieuws

Succesvol congres, ondanks en dankzij uitdagingen

Vorige week was het zover. Na 2 jaar online cursussen en meetings konden we eindelijk terug een fysiek internationaal congres organiseren voor EBSA (European Biosafety Association). De honger bij de deelnemers was groot, met enkele deelnemers uit Australië en de Verenigde staten, maar voornamelijk uit Europa, en ja zelfs uit Oekraïne.

Tijdens de pandemie hebben we als professionals natuurlijk niet stilgezeten en hebben we ons verdiept in het creëren van “legacy”. Een concept waar VisitFlanders op inzet voor de internationale congressen en waar we via 2Mpact en BSAE ook aan meewerkten. Tijdens het organiseren werden we geconfronteerd met de directe gevolgen van de pandemie en andere acties van de Vlaamse regering, maar uiteindelijk viel alles in zijn plooi en kunnen we terugkijken op geslaagde cursussen en een succesvol congres.

Lees het volledige bericht.

Ons team

Een veelzijdig team van verenigingsprofessionals staat klaar om uw organisatie te ondersteunen, zowel voor langere trajecten maar ook voor korte, duidelijk afgelijnde opdrachten (bv. omwille van het tijdelijk wegvallen van iemand of omdat er een tandje bijgestoken moet worden).

We kunnen hiervoor beroep doen op de specialisaties van onze professionals op het vlak van communicatie (bv. schrijven van artikels, het verzorgen van een newsletter,…), van organisatie van opleidingen (bv. de organisatie van een opleidingstraject waarbij we de kmo-portefeuille kunnen inschakelen) of de ondersteuning op het vlak van het ledenbeheer (bv. CRM-onderhoud, enquêtering, enz.).

Naast operationele medewerkers kunnen we ook een verenigingsmanager inzetten die de coördinatie van uw organisatie op zich neemt. Benieuwd naar ons team?

Onze aanpak

Leestip voor 2022

Als verenigingsmanagementbureau gelooft 2Mpact er heel sterk in dat er nog heel wat kennis en ervaringen te delen is onder al wie in ledenorganisaties aan de slag is. De ondersteuning van BSAE als partner is dan ook heel evident.

Maar ook binnen 2Mpact staat levenslang leren hoog aangeschreven en wordt er aan intervisie gedaan. Medewerkers worden geacht jaarlijks minstens BSAE CAP te bereiken. Daarnaast wil 2Mpact ook actief meehelpen vorm geven aan het geheel van inzichten, content, best practices van de verenigingssector.

Marc Mestdagh (ceo van 2Mpact) neemt dan ook heel regelmatig de pen in de hand. De afgelopen 6 jaar alleen al leverde dat 130 artikels (300 blzn.) op over verenigingsmanagement in de breedste zin van het woord. Geen enkel thema waar je als professional in een ledenorganisatie mee geconfronteerd kan worden is onaangeraakt gebleven.

Raadpleeg de artikels in één van de 6 jaarbundels of via de zoekfunctie op de website.

2Mpact hanteert een flexibele, modulaire en praktijkgerichte aanpak op maat van de federatie, beroepsvereniging, sectororganisatie of ledenvereniging.

Meer over 2Mpact

2Mpact nv
(ONr: BE 0472 134 137)
Kerkstraat 108
B-9050 Gentbrugge
T 09 233 48 66
info@2mpact.be
www.2mpact.be

Close