Over Workshop S-risk

Workshop S-risk

Deze workshop is een geactualiseerde herneming van de workshops S-Risk die door de VEB in 2018 werden georganiseerd. Hoewel niet bedoeld voor de expert, is een zekere ervaring met S-Risk (en risico-evaluaties in het algemeen) vereist wil men maximaal rendement uit deze opleiding halen.

Opzet van de workshop is om, na een korte uiteenzetting over de theorie, de deelnemers in groepjes op te delen en hen een gevalstudie te laten uitwerken. In het tweede deel van de workshop worden deze cases dan voor de volledige groep besproken door de lesgevers. Deelnemers kunnen desgewenst voorafgaand aan de workshop een eigen oefening doorsturen die dan in de workshop kan besproken worden.

Programma:

  • 13u30 - 15u30: Het gebruik van S-Risk (Pieter Schrooten – Cornet & Renard BV)

  • 15u30 - 15u45: Koffiepauze

  • 15u45-17u45: workshop deel I (Lien Heynderickx - Arcadis Belgium nv / Pieter Schrooten – Cornet & Renard bv / Wim Vansina – Witteveen+Bos Belgium nv)

  • 17u45 - 18u15: Broodjespauze

  • 18u15-20u15: workshop deel II

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VEB vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

2Mpact beschikt over de KMO-portefeuille-erkenning (nr. DV.O207084) voor het organiseren van opleidingen van organisaties.

Close