Over VVOR-Zomerdialogen: Milieueffectrapportages hebben belangrijke informatietekorten

VVOR-Zomerdialogen: Milieueffectrapportages hebben belangrijke informatietekorten

Hans Mommaas, jarenlang directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving en kersvers voorzitter van de Commissie m.e.r., gaat voor de langetermijnafweging.

Hij ziet het als zijn grootste uitdaging om de gevolgen van plannen en projecten voor de leefomgeving scherp op ieders netvlies te plaatsen.

Recent onderzoek toont aan dat milieueffectrapportages belangrijke informatietekorten hebben. De uitdagingen voor klimaat, natuur en water zijn nochtans goed gekend. Ook het bewustzijn is er dat we niet altijd aan die uitdagingen voldoen. Hoe kunnen we de tanker van milieueffectrapportage keren?

Praktisch
Sleidinge, 29 augustus 2023 - Vanaf 18uur
Lezing en de catering inbegrepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Overheid/Non-profit € 125,00

Schrijf je snel in

  • VVOR- leden: 125 € (excl BTW), waarvan 100 euro in aanmerking voor subsidiëring via KMO portefeuille
  • Niet-leden: 175 € (excl BTW),  waarvan 150 euro in aanmerking voor subsidiëring via KMO portefeuille

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VVOR vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in.

De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Close