Over VVOR-Zomerdialogen: Tijd voor transitie: het gewestplan op de schop?

VVOR-Zomerdialogen: Tijd voor transitie: het gewestplan op de schop?

VVOR-zomerdialogen 2020_1pg.JPG

COVID-19/CORONA-maatregelen. Dit event is beperkt tot 50 personen en de social distancing van 1,5 meter is in de ruimte gegarandeerd. De nodige beschermingsmiddelen (mondmaskers en handgel) zullen ter beschikking zijn.

Prof. Dr. Tom Coppens

Met de 'bouwshift' heeft de Vlaamse regering de ambitie om tegen 2040 de verdere toename van ruimtebeslag te stoppen. Er blijkt evenwel een grote kloof tussen deze ambitie en het wettelijk instrumentarium. Moeten we blijven vasthouden aan de inmiddels veertig jaar oude gewestplannen? Wat met alle uitzonderings- en afwijkingsbepalingen in de VCRO? Moeten er überhaupt bestemmingsplannen zijn, of is de tijd aangebroken voor dynamischere planningsinstrumenten? Tom Coppens gaat in op het wel en wee van een ruimtelijk instrumentarium voor de bouwshift.

Praktisch
Sleidinge, 27 augustus 2020 - Vanaf 18uur
Lezing en de catering inbegrepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Schrijf je snel in

  • VVOR- of VOM-leden: 125 € (excl BTW), waarvan 100 euro in aanmerking voor subsidiëring via KMO portefeuille
  • Niet-leden: 175 € (excl BTW),  waarvan 150 euro in aanmerking voor subsidiëring via KMO portefeuille

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VVOR vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in.

De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Close