Over VVOR-Inzichten: Het leven zoals het is:omgevingsmanager

VVOR-Inzichten: Het leven zoals het is:omgevingsmanager

Beste,

Naar aanleiding van de recente overheidsaanbevelingen en -richtlijnen met betrekking tot bestrijding van de Corona-pandemie, heeft de VVOR beslist om de VVOR-Inzichten: Omgevingsmanager, die gepland was op 26/03, te verplaatsen naar een latere datum. We laten u zo vlug als mogelijk deze nieuwe datum weten.

Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing.

Vriendelijke groeten,
Het VVOR-bestuur


Programma

Met de procedure voor ‘complexe projecten’ en de uitwerking van enkele grote infrastructuur- en stedelijke ontwikkelingsprojecten deed het omgevingsmanagement zijn intrede in Vlaanderen. Nederland verenigt reeds meer dan 500 omgevingsmanagers in het tien jaar geleden opgerichte Platform Omgevingsmanagement (POM). Het aantal omgevingsmanagers in Vlaanderen is nog steeds op één hand te tellen. Onbekend is onbemind?

Achterhaal zelf het antwoord! Rik Houthaeve (KU Leuven en VOM) start met een stand van zaken van het omgevingsmanagement in Vlaanderen. Zijn uiteenzetting wordt gevolgd door concrete getuigenissen van Harm Verbeek, omgevingsmanager voor het project Nieuwe Sluis Terneuzen, Maarten Goris, omgevingsmanager voor het complex project ‘extra containerbehandelingscapaciteit in het havengebied Antwerpen’ en Frederik Buffel, projectleider voor het complex project ‘Verbeteren van de nautische toegankelijkheid van de (achter)haven van Zeebrugge’.

Onthoud nu reeds: aandacht voor de omgeving kan het verschil maken in de voortgang van een project!

Praktisch
KAVA Congres Centrum Antwerpen - 26 maart 2020
Ontvangst vanaf 13u00, we starten stipt om 13u30.


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Schrijf je snel in

  • VVOR- en VOM-leden: 100 € (excl BTW), waarvan 100 euro in aanmerking voor subsidiëring via KMO portefeuille
  • Niet-leden: 135 € (excl BTW),  waarvan 135 euro in aanmerking voor subsidiëring via KMO portefeuille

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VVOR vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Close