Vacature: Verenigingsprofessional (M/V/X)

maandag 11 april 2022

Voor 2Mpact betekent groei op de eerste plaats een duurzame ontzorging van onze klanten garanderen. Dat vraagt een professioneel en dynamisch multi-disciplinair team, waarbij we aandacht besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen een aangename werkomgeving.

Ter ondersteuning van de bestaande en nieuwe verenigingen in onze brede klantenportfolio zoeken we met onmiddellijke ingang een Verenigingsprofessional (M/V/X).


Bedrijf:
2Mpact is als verenigingsmanagementbureau uitgegroeid tot de toonaangevende speler inzake advies en ondersteuning van beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenorganisaties (bv. wetenschappelijke verenigingen, netwerkorganisaties, charities,…). Het kantoor in Gentbrugge huisvest ook een aantal organisaties die inmiddels over eigen stafmedewerkers beschikken, maar tegelijk beroep doen op andere diensten van 2Mpact. Samen vormt dit een brede en dynamische biotoop van heel uiteenlopende verenigingen met boeiende uitdagingen.


Functiebeschrijving
Je wordt in principe ingeschakeld bij de dienstverlening naar de diverse verenigingen, maar krijgt ook de kans je toe te leggen op een individuele vereniging waar je dan aanspreekpunt voor wordt. Je helpt mee uitvoering geven aan acties inzake ledenwerving en ledenbinding. Dit houdt onder meer in het voorbereiden van evenementen, congressen en diverse meetings zoals werkgroepvergaderingen, masterclasses en opleidingen. Daarnaast help je mee met communicatie-acties, zowel on line (via websites, elektronische newsletters,…) als off line (magazines, jaarverslagen,…).

Je schrikt niet terug om veelvuldig contacten te leggen met de leden, sponsors en stakeholders van de verenigingen. Je bent stipt, goed georganiseerd en kan makkelijk een verslag opmaken van een meeting. Tegelijk ben je ook creatief en inventief om mee te helpen nieuwe initiatieven te lanceren.


Profiel

  • Je hebt minimaal een bachelordiploma
  • Je hebt enige ervaring met het werken binnen een ledenorganisatie of vzw
  • Je kan opdrachten zelfstandig uitvoeren en tot een goed resultaat brengen
  • Je bent communicatief en sociaal ingesteld, flexibel en vlot in de omgang met anderen
  • Je bent organisatorisch sterk, nauwgezet en ordelijk, je hebt een verzorgd voorkomen
  • Je bent vertrouwd met internet (gebruik van CMS, social media) en met de meest courante software toepassingen (Word, Excel, Outlook, …)
  • Je bent bereid externe meetings en studiedagen te faciliteren (incl. sporadische avondmeetings)
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels


Ons aanbod
Een erg gevarieerde job met uitdagingen in een jonge en dynamische omgeving, waarbij je door collega’s met gelijkaardige profielen permanent ‘on the job’ wordt ondersteund. Je krijgt de nodige interne opleiding en uiteraard voorzien we een correct verloningspakket. Statuut (voltijds /deeltijds) als werknemer of freelancer is bespreekbaar.


Interesse?
Stuur vóór 15 mei uw cv met een gemotiveerde sollicitatiebrief naar work@2mpact.be.

« Terug

Close