Over Bodemverontreiniging en vastgoedontwikkeling: kansen en uitdagingen

Bodemverontreiniging en vastgoedontwikkeling: kansen en uitdagingen

Tijdens deze opleiding zoomen we in op de mogelijkheden maar ook de uitdagingen bij de ontwikkeling van vastgoed op verontreinigde gronden.


Programma

  • 13u30: “Bodemverontreiniging en vastgoed – bepalingen van Bodemdecreet en Vlarebo” (Johan Ceenaeme - OVAM Afdeling Bodembeheer)
  • 14u10: “Burgerrechtelijke aspecten van bodemverontreiniging en beheer van vastgoed” (Leo Kerkstoel – bestuurder Sertius NV)
  • 14u50: Pauze
  • 15u10: “Projectontwikkeling op verontreinigde gronden – kansen en obstakels voor de projectontwikkelaar” (Johan Geeroms – managing director PSR Brownfield Developers)
  • 15u50: “Projectontwikkeling op verontreinigde gronden – rol van de erkende bodemsaneringsdeskundige” ( (Stien Van Gestel en Nele Janssen – Sr. Consultants AECOM)
  • 16u10: Pauze
  • 16u20: Panelgesprek met Q&A
  • 17u30: einde


Erkenning

De opleiding komt in aanmerking voor de permanente bijscholing zoals vermeld in VLAREL art. 53/3 9°.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnemen als VEB lid € 150,00
Deelnemen als niet VEB lid € 250,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VEB vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille.

Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

2Mpact beschikt over de KMO-portefeuille-erkenning (nr. DV.O207084) voor het organiseren van opleidingen van organisaties.

Close