Over Infosessie Plannen, stedenbouwkundige voorschriften en -handelingen voor de milieucoördinator

Infosessie Plannen, stedenbouwkundige voorschriften en -handelingen voor de milieucoördinator

Door de inwerkingtreding van de omgevingsvergunning, die de milieuvergunning en stedenbouwkundige vergunning integreert, zal je als milieuprofessional meer in aanraking komen met ruimtelijke ordening.

Welke zijn stedenbouwkundig vergunningsplichtige handelingen? Welke beoordelingsgronden neemt de vergunningsverlenende overheid in acht?

Ondermeer op deze vragen wordt een antwoord gegeven door de spreekster Karolien Beke van LDR. De procedure inzake de omgevingsvergunning wordt niet besproken tijdens deze infosessie.

Alle deelnemers ontvangen een attest voor permanente vorming (3u).

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken van 30 tot 40% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. (3,5u)

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

2Mpact beschikt over de KMO-portefeuille-erkenning (nr. DV.O207084) voor het organiseren van opleidingen van organisaties.

Close