Over EPC+ Gratis terugkomsessie over het EPC+-inspectieprotocol - Lummen (Desco)

EPC+ Gratis terugkomsessie over het EPC+-inspectieprotocol - Lummen (Desco)

Locatie: Lummen (Desco)

De verplichte opleiding over het EPC+ is alweer een hele boterham. Omdat bepaalde vragen pas later naar boven komen, bieden we je de kans om die te stellen tijdens één van onze gratis terugkomsessies. Dat is inbegrepen in de kostrpijs van je verplichte pakket.

Onze lesgevers verduidelijken in deze interactieve werkgroep met plezier jouw vragen, zodat alles duidelijk is om vanaf 2019 te starten met het EPC+. Gelieve je vragen wel 2 weken vooraf door te sturen, zodat ze zich gericht kunnen voorbereiden.

Doelgroep: bestaande EPC-deskundigen type A, met kennis van het huidige protocol en met praktijkervaringen met de huidige EPC-software.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Wie een verplichte opleiding volgde, kan gratis deelnemen aan de werkgroep op één van de terugkomdagen.

Andere inschrijvingen zullen geweigerd worden.

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor OVED vzw. Voor deze opleiding kan u gebruik maken van 30 tot 40% subsidie op de deelnameprijs in functie van uw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geeft u de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. U vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug.

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

2Mpact hanteert een flexibele, modulaire en praktijkgerichte aanpak op maat van de federatie, beroepsvereniging, sectororganisatie of ledenvereniging.

Meer over 2Mpact

2Mpact nv
(ONr: BE 0472 134 137)
Kerkstraat 108
B-9050 Gentbrugge
T 09 233 48 66
info@2mpact.be
www.2mpact.be

Close