Over EPB - OVEDplus 2020 Regio Wommelgem - Ranst: lerend netwerk voor EPB-verslaggevers - all-in permanente vorming

EPB - OVEDplus 2020 Regio Wommelgem - Ranst: lerend netwerk voor EPB-verslaggevers - all-in permanente vorming

ONDER VOORBEHOUD VAN VOLDOENDE DEELNEMERS

Voor wie: open minded EPB-verslaggevers!

Werk je (alleen) als EPB-verslaggever en en vraag je je af hoe collega’s bepaalde zaken aanpakken? Worstel je al eens met een complex dossier en wil je een tweede mening of oplossing? Heb je een vraag over de software? Wil je mee zijn met de nieuwste regelgeving?  En wil je je ervaringen delen? Dan pas jij perfect in onze interactieve lerende netwerken van OVEDplus! Samen met een 20-tal collega's verbreed je je kennis en zoek je praktijkgerichte oplossingen. 

In onze interactieve werkgroepen combineren we dagelijkse praktijkcases met al je verplichte en vrije vorming voor VEA in één all-in-jaarpakket!

De deelnemers van onze vorige en vorige lerende netwerken vinden de interactie (kennisdeling en tweede mening van een collega) de grootste meerwaarde die ze nergens anders vinden!

OVED en 2Mpact zijn als opleidingsinstelling erkend door VEA voor permanente EPB-vorming en door de Orde van de Architecten voor vormingspunten voor architecten.

De inhoud van je traject bepaal je zelf

De exacte invulling van het traject bepaal je zelf met je groep tijdens de startsessie. Het wordt typisch een mix van EPW en (kleinere) EPN-onderwerpen.

In het traject zitten alle vrije en verplichte EPB-vormingsuren die VEA jaarlijks oplegt inbegrepen en deze tellen ook mee voor de Orde van architecten. De verdeling van verplichte versus vrije inhoud voor 2020 is nog niet bekend gemaakt door VEA.

Wat kan zoal aan bod komen?

  • Vaste Q&A-rubriekVragen en antwoorden van VEA delen, een 2e mening aftoetsen over complex dossier, zowel residentieel als niet-residentieel. Ook tussen de sessies door kan je vragen aan collega's stellen via ons Q&A-platform.
  • Thematische EPB-kennis toepassen op reële EPB-cases, om zo de achterliggende parameters nog beter te begrijpen (bv. staving van warmtepompen, keuze collectieve versus individuele technieken voor appartementen, duurzaamheid versus EPB...)
  • Ervaringen over je aanpak delen over bv. realistische aannames bij voorafberekening, EPN-indeling gebouwen, S-peiladvies, aanpak cascodossiers, ventilatieverslaggeving in de praktijk...
  • Efficiënter werken: bv. stavingsplatformen (Toolmaster of Archisnapper), SketchUp, tips over de EPB-software en het EPB-proces in het algemeen...
  • Technische productkennis: technische voordracht van onze partners of een plaatsbezoek
  • Huidige knelpunten uit de regelgeving aan VEA signaleren en verbetervoorstellen voor de toekomst.

EPB regio Wommelgem-Ranst* (telkens van 16-22u tenzij anders vermeld)

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostprijs

In dit jaarpakket zitten je 7 bijeenkomsten vervat, in totaal goed voor 30 effectieve lesuren in interactieve werkgroepvorm en het congres, plus uitgebreide netwerkmogelijkheden. Een deel daarvan wordt erkend als permanente vorming (minstens 50% afhankelijk van de keuzes van de thema's per groep, dus je hoeft geen bijkomende EPB-vorming meer te volgen en kan misschien nog uren overdragen naar het daaropvolgende jaar).

Dit totaalpakket kost:

  • 750 euro excl btw voor leden (50% korting)
  • 1500 euro excl btw voor niet-leden

Deelnameprijs tot 40% subsidieerbaar via de KMO-portefeuille via 2Mpact (dienstverlener van OVED) tot 30 november 2019, daarna is slechts 30% subsidieerbaar via de KMO-portefeuille.

Nog snel lid worden? (dit omvat 365 dagen lidmaatschap en is niet kalenderjaar gebonden)

2Mpact hanteert een flexibele, modulaire en praktijkgerichte aanpak op maat van de federatie, beroepsvereniging, sectororganisatie of ledenvereniging.

Meer over 2Mpact

2Mpact nv
(ONr: BE 0472 134 137)
Kerkstraat 108
B-9050 Gentbrugge
T 09 233 48 66
info@2mpact.be
www.2mpact.be

Close