hmvt-logo.pngbannerpic-hmvt.png

Webinar 10 november 2020 (13:00-13:45)

Wilt u meer leren over de mogelijkheden om dampemissies te reinigen? Volg dan onze Webinar op 10 november! 


De luchtkwaliteit staat steeds meer onder druk door geuroverlast, stikstof, fijnstof én chemische stoffen.
Frisse lucht vormt de basis voor onze gezondheid, maar is niet vanzelfsprekend. Los van het feit dat Emissierichtlijnen steeds strenger worden, willen bedrijven ook zelf hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

Maatwerk

HMVT helpt bedrijven bij het maken de juiste keuzes in het reinigen van dampen én realiseert ook de reinigingsinstallatie. We hebben hiermee een uniek profiel: van conceptuele oplossing, dampmetingen en pilottesten tot detailontwerp, realisatie én beheer en onderhoud. We zitten hierbij niet vast aan zuiverings-techniek a of b: we kiezen altijd voor de meest geschikte oplossing.

Mini-college

Tijdens de Webinar van 10 november willen we een kort college geven over de verschillende reinigingstechnieken en inzicht verschaffen in de voors- en tegens. Daarnaast gaan we in op belangrijke randvoorwaarden om tot een juiste keuze te kunnen komen.

Uw presentatoren


Uw presenatoren zullen Ted Vendrig en Michiel Hennink zijn.

Vendrig.pngTed is al meer dan 25 jaar werkzaam in de wereld van milieutechniek, waarvan ca. 7 jaar als projectmanager op het vlak van industriële dampreiniging.

michiel.pngMichiel is al bijna 35 jaar werkzaam als expert milieutechniek en damp-reiniging. Wat betreft dampreiniging kan Michiel zijn opgedane kennis volop inzetten en op zoek naar creatieve en passende oplossingen.