Vacature: Verenigingsmedewerker (M/V) - fulltime of 4/5

Vacature: Verenigingsmedewerker (M/V) – fulltime of 4/5

Bedrijf: 2Mpact is als verenigingsmanagementbureau uitgegroeid tot de toonaangevende speler inzake ondersteuning van beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenorganisaties (bv. wetenschappelijke verenigingen, netwerkorganisaties, charities,…). Het kantoor in Gentbrugge huisvest ook een aantal organisaties die inmiddels over eigen coördinatoren beschikken, maar tegelijk beroep doen op andere diensten van 2Mpact. Samen vormt dit een brede en dynamische biotoop van een 20-tal heel uiteenlopende verenigingen met boeiende maatschappelijke uitdagingen.

Ter ondersteuning van de bestaande en nieuwe verenigingen in onze brede klantenportfolio zoeken we per 1 januari een Verenigingsmedewerker (M/V).

Functiebeschrijving Je wordt ingeschakeld bij de administratieve en organisatorische dienstverlening naar de diverse verenigingen. Je biedt vooral ondersteuning op het vlak van de afhandeling van lidmaatschappen en deelnames aan opleidingen via online platformen (CRM, CMS). Je helpt mee met de voorbereiding van opleidingen, congressen en andere meetings. Je kan ook ingezet worden bij communicatie-acties (mailings, beheer adressen, online content…). Je schrikt niet terug om hierbij ook regelmatig contact te hebben met de leden, sponsors en stakeholders van de verenigingen.

Profiel

  • Je hebt minimaal een bachelordiploma
  • Je hebt enige ervaring met het werken binnen een ledenorganisatie of vzw
  • Je hebt degelijke noties van boekhouding en facturatie
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, en je kan je uit de slag trekken in het Frans en Engels
  • Je bent communicatief en sociaal ingesteld, flexibel en vlot in de omgang met anderen
  • Je bent organisatorisch sterk, nauwgezet en ordelijk, je hebt een verzorgd voorkomen
  • Je bent heel goed vertrouwd met internet (gebruik van CMS, social media) en met de meest courante software toepassingen (Word, Excel, Outlook, …)
  • Je bent bereid onthaal te doen op externe opleidingen en events (incl. sporadische avondmeetings)

Ons aanbod Een erg gevarieerde job met uitdagingen in een jonge en dynamische omgeving, waarbij je door collega’s permanent ‘on the job’ wordt ondersteund. Je hebt een flexibel werkregime (o.m. thuiswerk).Je krijgt de nodige interne opleiding en permanente vorming en uiteraard voorzien we een correct verloningspakket.

Interesse? Stuur vóór 30 november uw cv met een gemotiveerde sollicitatiebrief naar work@2mpact.be.

 

Close